Naturfarm

Naturfarm - Hvis du ønsker det helt naturlige

Naturfarm er en dansk familieejet virksomhed, der producerer et bredt sortiment af effektive naturprodukter. De fremstiller og udvikler kun produkter i Danmark og alle produkter er udvundet af de bedste råvarer.

Naturfarm har udviklet og produceret  hår og hudplejeprodukter siden 1960’erne og var blandt de første i Danmark til kun at bruge naturlige ingredienser i produkterne. Ligeledes var firmaet Naturfarm som nogen af de første i Danmark, til at sige nej til dyreforsøg og valgte ikke at teste på dyr, ved udvikling af nye produkter. Naturfarm har valgt at bruge gode naturlige råvarer i deres produkter, for at du som forbruger bliver fri for udsætte din hud og krop for kemikalier. Naturfarm bruger så vidt det er muligt økologiske råvarer, for at sikre at råvarerne er fremstillet helt uden kemi.

Råvarerne er en af grundene til at  produkterne er fantastiske. Der er brugt meget tid på at finde de bedste råvarer i hele verdenen for at sammensætte det bedste produkt til dig. Resultatet er en række produkter der ikke kun er høj kvalitet, men også utrolig effektive.

Alle produkter fra Naturfarm er baseret på økologisk aloe vera i stedet for vand. Dette er med til at undgå udtørring.

Sorter faldende

Tabel Liste

16 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

16 vare(r)