Webshoppen MediNet.dk ejes og drives til dagligt af medicinal firmaet Soneva Pharm s.m.b.a cvr nr: 32571573

MediNet.dk blev i 2015 en del af Soneva Pharm s.m.b.a som er et familieejet firma med stor erfaring indenfor medicin og sundhed.

Vi bestræber os på, at du som forbruger, altid har nem adgang til at købe de samme produkter online, som du kan købe på mange apoteker.

Vores ønske er at drive en webshop, som både er let tilgængelig og overskuelig, så du, som forbruger, er tryg og sikker gennem hele købet.

Hos MediNet.dk finder du altid produkter af høj kvalitet til en lav og fordelagtig pris. Vi udvider løbende vores produktsortiment inden for håndkøbslægemidler, sundhed og personlig pleje

MediNet.dk ønsker at alle vores kunder er glade. Hos os kan du trygt handle online:


 •   Vi er godkendt af Lægemiddelstyrelsen.

•   Vi er en dansk registret webshop der ejes og drives af medicinalfirmaet Soneva Pharm s.m.b.a.

•   Vi forhandler kun produkter, som er godkendt til salg i Danmark.

•   Vi benytter 100% sikkert betalingssystem godkendt af PBS/NETS.

•   Vi leverer dine varer hurtigt og altid via pålideligt fragtfirma.


MediNet.dk er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til salg af håndkøbsmedicin og V-mærkede lægemidler.

Vær opmærksom på at der ved køb af håndkøbslægemidler gælder særlige regler med hensyn til alder og antal købte pakninger.

Som bruger af Medinet.dk bedes du bedes derfor være særligt opmærksom på følgende: Ved accept af vores handelsvilkår bekræfter du, at du ved  hos Medinet.dk, er fyldt 15 år eller derovre.

Aldersgrænsen ved køb af håndkøbsmedicin indeholdende acetylsalicylsyre, ibuprofen og/eller paracetamol er på minimum 18 år. Endvidere er det kun tilladt at købe en pakning i døgnet.

Medinet.dk vil derfor altid kunne afvise en kundes ordre på håndkøbslægemidler, såfremt den samlede ordreafgivelse overstiger 1 pakke pr. 24 timer af lægemidler, som i "Medicinpriser" er mærket HX (f.eks. præparater der indeholder paracetamol og ibuprofen).