Smerter

Smerter kan vise sig på mange måder. Her finder du vores sortiment af smertestillende håndkøbslægemidler.

Vær opmærksom på, når du vælger et smertestillende produkt, at du doserer det nøjagtigt efter anvisningen. Husk også, at der er forskel på dosering til børn og voksne.

Smertestillende lægemidler kan bl.a. tages som tabletter, stikpiller, mikstur, plaster eller creme, alt efter hvor smerten er lokaliseret og hvor stort behovet er.

MediNet.dk gør opmærksom på at der ved køb af håndkøbslægemidler gælder særlige regler med hensyn til alder og antal købte pakninger. 
Som bruger af Medinet.dk bedes du bedes derfor være særligt opmærksom på følgende: Ved accept af vores handelsvilkår bekræfter du, at du ved køb hos Medinet.dk, er fyldt 15 år eller derovre. 

Aldersgrænsen ved køb af håndkøbsmedicin indeholdende acetylsalicylsyre, ibuprofen og/eller paracetamol er på minimum 18 år. Endvidere er det kun tilladt at købe en pakning i døgnet.

Medinet.dk vil derfor altid kunne afvise en kundes ordre på håndkøbslægemidler, såfremt den samlede ordreafgivelse overstiger 1 pakke pr. 24 timer af lægemidler, som i "Medicinpriser" er mærket HX (f.eks. præparater der indeholder paracetamol og ibuprofen).

Sorter faldende

Tabel Liste

14 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

14 vare(r)